[O1] Wyświetlacze i dziwne pytanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mgrabit
    Classic
    • 2010
    • 1

:cry: Drodzy koledzy potrzebuje rady moja perełka o1 1,9 slx ciężko pali wymieniłem świece baterie i dalej nic dziś rano było -20 i nawet nie zagadała podłączyłem prostownik i po 3 godz zapaliła ale bardzo ciężko i zaczeła migać kontrolka świec srawdziłem wszystkie grzeja juz nie wiem co robic moze cos pobiera prąd nie wiem a od swiec to może jakis sterownik prosze o pomoc :cry:
  • Award
    Classic
    • 2009
    • 3

Przeszukałem forum ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie. Szczerze mówiąc wcześniej nie zauważyłem takiej prawidłowości dlatego pytam: czy podczas zamykania samochodu (normalnie z pilota - centralny + alarm) powinny gasnąć oba wyświetlacze (zegar i licznik kilometrów)? Rozumiem, że podczas otwierania one się pojawiają. Mój problem polega na tym, że pomimo zamknięcia samochodu one dalej świecą. Teraz pytanie - gasną po jakimś czasie czy od razu? A może jest tak jak ja mam?

Edit: Octavia I Elegance 2002 r dokładnie

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

A w jakim aucie?
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• Thundi
        L&K
        • 2005
        • 1157

Zamieszczone przez Award
        czy podczas zamykania samochodu (normalnie z pilota - centralny + alarm) powinny gasnąć oba wyświetlacze (zegar i licznik kilometrów)? Rozumiem, że podczas otwierania one się pojawiają. Mój problem polega na tym, że pomimo zamknięcia samochodu one dalej świecą. Teraz pytanie - gasną po jakimś czasie czy od razu? A może jest tak jak ja mam?
        Chodzi ci o wyświetlające się cyferki czy podświetlenie ??
        Bowiem

Wyświetlane cyfry (zegarek + przebiegi) są cały czas (no chyba że odłączysz akumulator)

Tymczasem podświetlenie włącza się razem ze światłami i przy ich wyłączaniu powinno gasnąć.
        O ortografie dba FF.
        Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
        http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
        Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• Award
          Classic
          • 2009
          • 3

Thundi, chodzi mi tylko i wyłącznie o cyferki, dzięki wielkie, bo już zacząłem się martwić, a tu się okazuje, że ten typ tak ma

Komentarz

• guzolot
            Rider
            • 2010
            • 473

He he... też miałem tą zagwozdkę jak nabyłem octavkę. Ale sąsiad też ma octavke.
            Dziwiło mnie to bo w megance pojawiały się cyferki chyba dopiero po odpaleniu. Nie pamiętam dokładnie.

Pozdrowienia.
            Andrzej
            Sprzedam dom: http://www.paulinaguzek.pl/dom/
            ---

A to moja skodzinka:
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1470014

Komentarz

Pracuję...